Pár slov o letním programu mého týmu fitka

Pár slov o letním programu mého týmu fitka

 

 

Milí klienti,

před týdnem jsem se společně se svým teamem pustila do dalšího ročníku (už šestého) mého charitativního projektu HEJBEJTE SE A ZPÍVEJTE S HANKOU KYNYCHOVOU. Můj tým skýtá několik lektorů a jména vám budou jistě dobře známá – Igor Šustr se věnuje nácviku Zumby, Martin Ivanecký má na starost svoji kategorii MTV Dance, Radek Fišer se ujal již po několikáté street dance a Kačka Fingralová je manažerkou celé akce (Muzikál má na starosti Petra Parvoničová a její tým a zpěv této kategorie vyučuje Míša Nosková).  

 



Tato jména neuvádím jen tak, vím že je znáte od nás z fitka, a proto jejich jména uvádím účelově. Budeme se snažit žádnou lekci nerušit a ani nedávat za sebe záskoky, ale kdyby se stalo, že někdo z nás na své lekci nebude, seženeme za sebe kvalitní záskok. Může se totiž stát, že bude dětí na soustředění hodně a budeme muset více trénovat. Tento týden se nám sešlo celkem osmdesát dětí (minulý týden jich bylo padesát), tak snad vše v pohodě zvládneme. Další týden čekáme nejsilnější turnus – 90 dětí :-)

Napadá mě, jestli projekt HEJBEJTE SE A ZPÍVEJTE S HANKOU KYNYCHOVOU vůbec znáte. Pokud ne, tak to nevadí. A pokud by vás zajímalo, co to obnáší a pro koho je projekt určen a proč jej dělám, tak tady je pár vět. Projekt děláme společně s kolegy pro děti z dětských domovů, věnuje se hlavně vzdělávání dětí v oblasti volnočasových pohybových aktivit. Soutěžních disciplín obsahuje projekt celkem sedm. Jeden domov musí za soustředění  zvládnout minimálně v průměru tři choreografie, některé domovy jsou zapojeny ve všech kategoriích. Projekt funguje již šestým rokem, pořádá jej Nadační fond Hanky Kynychové. V letošním roce je do projektu zapojeno dvacet dětských domovů. Za celou dobu fungování projektu jím prošlo více než šedesát dětských domovů. 

Jak už jsem říkala, nyní je v běhu druhý turnus. V neděli čekáme poslední a pak už se vše vrátí do svých kolejí a hodiny opět povedeme bez záskoků:-)

Děkujeme za pochopení!

Program TRX
A ještě jednu novinku pro vás mám – společně s Pavlou Kvasnicovou jsem se i já stala lektorkou TRX. Od září povedu lekci každé pondělí od 17:00. Pavla jich bude mít více – sledujte rozvrh hodin. 

Info pro pány: máte zvlebenou a vymalovanou vaši šatničku :-)

Info pro dámy: na vaší šatně se bude pracovat během srpna :-)

Krásný průběh prázdnin vám přeje Hanka Kynychová 
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube