Novinky v rozvrhu lekcí

Novinky v rozvrhu lekcí

Vážení a milí klienti,

 

dlouhou jsem snila o tom, abychom mohli horní sál č. 4 využívat hlavně jako relaxační sál a to se povedlo, protože do našeho fitka připlula spousta kvalitních lektorek a to hlavně na jógu.



Podívejte se do rozvrhu, kolik lekcí jógy je pro vás připraveno --> ZDE. Využívám schválně tuto informaci v tomto období, protože začal podzim a možná si to ani neuvědomujete, ale začínáme se choulit do sebe a naše svaly tak budou ztuhlé a zkrácené, proto je v tomto období důležité si to uvědomit a tělo potahovat.

 

Já jogínka nejsem, ale miluji strečink, proto mám svůj fitness program Pružné tělo, který vychází z cviků, které mě dělají dobře, a snažím se tak to samé přenášet na vás. Ráda bych v budoucnu každý den nafotila a vysvětlila jeden protahovací cvik na našem Facebooku, a třeba se pak i vaše tělo stane pružnějším a budete se v tomto podzimním a zimním období cítit dobře. Pružné a natažené svaly, jsou stejně potřebné, jako ty zpevněné. Proto jde strečink ruku v ruce s posilovacími cviky. Vaše páteř se potom bude cítit skvěle, protože bude mít své ochránce v podobě pružných a pevných svalů.

 

Kromě nových lekcí různých typů jógy nezapomeňte, že máme také nové lekce Jumpingu, Body Formingu nebo třeba H.E.A..T. Programu. Prozkoumejte náš rozvrh opravdu dobře a nebudete-li si vědět rady, kterou lekci zvolit,  na recepci vám se vším rádi poradí!

 

Krásný podzim vám přeji a těším se s vámi na viděnou ve fitku.


Vaše Hanka Kynychová


Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 20.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So:   9.00 - 12.00 hod
Ne:   zavřeno


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube