Prázdninový pozdrav

Prázdninový pozdrav

 

Vážení a milí klienti,

prázdniny se nám pomalu přehouply do druhé poloviny a já doufám, že si užíváte svých dovolených a krásných slunečných dní. Vitamín D je velmi důležitý, působí na naši nervovou soustavu, tak si sluníčka užívejte do systosti.

 

I když jsou letošní letní teploty opravdu rekordní a u nás ve FITKU je hodně teplo, moc si vážím toho, že trénujete, chodíte cvičit a nenecháváte se odradit vysokými teplotami. Všechny ženy a muže, kteří chodí na skupinové lekce, moc chválím. Vás, klienty v posilovně, samozřejmě také! Děláte mi všichni velkou radost.



Pokud některé z vás ještě čeká dovolená a přemýšlíte o změně životního stylu, aby vám to v plavkách slušelo o něco víc, a chtěli byste se naučit cvičit na posilovacích strojích, tak právě pro vás jsou ideální naši osobní trenéři. Rádi se vás ujmou, vše vám vysvětlí a budou se vám věnovat. Neváhejte oslovit nejen mě, ale také Vlastu Pavlasovou, Martinu Kubešovou, Lukáše Sobotku, Adama Šerpána nebo našeho nového lektora Daniela Červenku. Který mě mimo jiné naučil skvělý recept na zdravé sušenky, které jsou ideální třeba jako svačina k vodě. Tady máte recept :-)
Banánové placičky
Rozmačkejte tři banány. Smíchejte s 200 - 250 g ovesných vloček, přidejte lžíci medu a trochu skořice. Můžete přidat i oříšky nebo javorový sirup (ale banány jsou samy o sobě dost sladké). Z této hmoty uplácáme  placičky a dáme na plech vyložený pečícím papírem. Vložíme do trouby a pečeme na 170 stupňů cca 30 minut.

 

 

Přeji vám všem krásný zbytek léta a těším se na setkání s vámi u nás ve FITKU!

Vaše Hanka Kynychová


Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube