Pitný režim

Pitný režim

 

Vážení a milí klienti,

 

jsem moc ráda, že jste si našli naše fitko, které pravidelně navštěvujete a zdravý životní styl je tak součástí vašeho života. Protože ke zdravému životnímu stylu patří nejen pohyb a zdravá strava, ale také kvalitní pitný režim, ráda bych vám v tomto směru udělila pár rad. 

 

Říká se, že nejlepším pitným režimem je obyčejná voda. S tím rozhodně souhlasím, také nejraději piju vodu a to i na sport. Ale víte, že je důležité si vodu vybírat? Doporučuji vám posunout váš pitný režim do vyššího levelu a řešit, co pijete.



Kohoutková voda není tělu vůbec prospěšná. Studie ukázaly, že obsahují škodlivé látky (např. antikoncepci, antibiotika apod.), které vašemu tělu rozhodně neprospívají! Proto když vodu, tak balenou. Ale i tady vybírejte! 

 

V našem fitku vám nabízíme vodu Toma Natura a nebo vekou NOVINKU - vodu z francouzských hor CRISTALINE. Případně vám rádi natočíme stáčenou vodu Crystalis do skleničky. Kvalitní vodu u nás zakoupíte za velmi příznivé ceny a určitě prospějete více svému zdraví. Věřte mi, že investice do vašeho zdraví se vám vždycky vyplatí! Personál recepce vám se vším rád poradí. 

 

Těším se na setkání s vámi a zdravému životnímu stylu třikrát nazdar!!!

 

Vaše Hanka Kynychová 

Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube