Jarní pozdrav

Jarní pozdrav

 

Vážení a milí klienti,

 

přeji vám krásný začátek jara! Dovolte mi, abych vás opět informovala o dění ve fitku. Hned na začátek bych vám ráda sdělila, že zůstáváme stále na stejné adrese. Budeme-li se stěhovat, řeknu vám včas a s velkou radostí, kdy to bude a kam. Nyní změna adresy není aktuálním tématem, jen jsem vás chtěla uklidnit. Můžete stále kupovat permanentky a pracovat u nás na svojí postavě snů, kterou ukážete v létě v plavkách ;-)

 

Velikonoce jsou za dveřmi, proto přináším informace o otevírací době o velikonočních svátcích.



Máme pro vás otevřeno tak, jak jste zvyklí, jen v neděli na Boží hod velikonoční zavíráme už v 17:00 a na Velikonoční pondělí otevíráme až v 15:00, abychom všichni stihli pomlázku. Rozvrh lekcí je bez změn. Sledujte však raději rubriku záskoky. Můžete si tak dopřát beránka, mazanec či nádivku naprosto bez výčitek, protože u nás je hravě spálíte! 

 

Ráda bych také připomněla novinky, které náš rozvrh nabízí. Otevřela jsem novou lekci s názvem Stretch Body každý čtvrtek v 17:00. K otevření této lekce mě vedl fakt, že moje tělo potřebuje jednou týdně pořádně protáhnout a nechce se mi samotné pracovat a pružnosti svalů. Spojila jsem tak příjemné s užitečným. Přijďte si se mnou protáhnout zkrácené svaly!

 

Nově jsem zařadila do rozvrhu lekci Bodystyling pod mým vedením.  Každou středu v 17:00 tak můžete navštívit lekci, s kterou jsem před lety jako cvičitelka začínala tvarovat ženám těla. Na lekci budete používat nejen váhu vlastního těla, ale také činky, gumičky a vše doprovodí příjemná hudba.

 

Petra Havelková se na vás těší na lekci H.E.A.T. Programu nově i v neděli v 17:00 (začínáme 3. 4. 2016) a Lída Míčová si pro vás připravila skvělou lekci Pilates ve čtvrtek v 19:00!

 

Na závěr bych ráda poděkovala všem, kteří podpořili svojí účastí zahájení mojí cvičební tour Pohyb pomáhá. Tuto cvičební tour jsme zahájili první jarní den v neděli 20. 3. v Kongresovém centru Praha. Svojí účastí jste navíc podpořili projekt Policie ČR Zkus to říct, který se snaží o podporu prevence domácího násilí a násilí uplatňovaného na ženách. Moc děkuji a jsem ráda, že stejně jako já se nestydíte na toto téma hovořit a podpořit tak dobrou věc. Navíc jsem pyšná na to, že jste se osmělili, svoje příběhy mi sdělujete a hlavně je řešíte…

 

Vaše Hanka Kynychová


Jarní pozdrav
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube