Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2015

Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2015

 

Vážení a milí klienti,

blíží se nám nejkrásnější svátky v roce a konec roku 2014, a tak bych vás všechny chtěla pozdravit a poděkovat vám za to, že si vážíte svého zdraví, dopřáváte svému tělu pravidelný pohyb a využíváte k tomu naše fitko.  Ano, píšu naše, protože jeho atmosféru děláte společně s námi lektory i vy - klienti.

 

Nezapomeňte, že naše fitko je pro vás otevřené i během VÁNOČNÍCH PRÁZDNIN. Zavřeno máme pouze na Štědrý den, na Boží Hod a na Nový rok. Jinak si u nás můžete kdykoliv zacvičit. Rozvrh lekcí je bez změn. Více informací o vánočním provozu naleznete ZDE



Chcete-li svým blízkým nebo sami sobě koupit kousek zdraví prostřednictvím našich permanentek, tak máte možnost! V pondělí 22. 12. a v úterý 23. 12. můžete zakoupit poslední zvýhodněné permanentky 4+2 v tomto roce. Více informací o akci 4+2 ZDE!

 

Navíc jsou to poslední permanentky za původní ceny, na které jste zvyklí. Od ledna 2015 dojde k malé úpravě našeho ceníku. Ale nemusíte mít strach, nebudou to žádné dramatické změny. O aktuálních cenách vás budeme včas informovat před koncem letošního roku.

 

Ráda bych vám touto cestou připomněla naši SILVESTROVSKOU OSLAVU v sobotu 27. 12.  2014. Nejen, že si zacvičíme a jako vždy si slavnostně připijeme na nový rok, navíc pro vás máme připravený bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na wellcome drink MatchaTea, ochutnávku AloeLive, ale také na kosmetický koutek s líčením zdarma! Zbývají ještě poslední místa, tak neváhejte a hlaste se! Více informací ZDE!

 

 

Dovolte mi, abych vám popřála krásné a pohodové Vánoce strávené s těmi, které máte rádi a do nového roku vám přeji hodně zdraví, štěstí a radosti ze všeho, co děláte.
A věřte mi, že pravidlo „ve zdravém těle, zdravý duch“ opravdu platí! Proto se na vás budu v tělocvičně těšit i v roce 2015!

 

Vaše Hanka Kynychová


Krásné Vánoce a šťastný nový rok 2015
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube