Listopadový pozdrav

Listopadový pozdrav

Vážení a milí klienti,

jsem ráda, že vás můžu po dlouhé době opět pozdravit  touto formou na našich stránkách!

Nedávno mě zastavila stálá klientka našeho fitka a položila mi otázku: „Hani, co je to ta nová hodina Postava snů? V čem spočívá?“ A tady je moje odpověď :-) Postava snů je nová cvičební hodina, která neobsahuje žádné aerobní kroky a choreografii, přesto má aerobní charakter a v průběhu hodiny se střídavě posilují jednotlivé části těla tak, abychom na konci tréninku měli posílené všechny svalové partie.

 

Co se týká novinek v rozvrhu, tak jak jste jistě zaznamenali, přidali jsme TRX s Danielou Horňáčkovou v úterý ráno od 8:30!



V sobotu jsme rozšířili rozvrh o další hodinu Postavy snů v 10:00 s novou lektorkou Editou Bendovou.

Ještě bych vás ráda upozornila na Adrianu Čipižákovou – vy, kteří jste tuto lektorku ještě nezaznamenali, cvičí vždy ve středu od 19:00 Bodystyling a ve čtvrtek od 9:30 Spalovač.

Ráda bych vám také připomněla seniorské cvičení, které pro seniory připravila Vlasta Ptáčková. Lekce jsou velmi oblíbené, návštěvnost stoupá, takže si cvičení, milí senioři, určitě nenechte ujít! Každé pondělí a pátek ráno.

Těšíme se na vás v tělocvičnách a ve fitku vůbec i v pondělí 17. listopadu. Sice je státní svátek, ale jak je naším zvykem, cvičíme „svátek- nesvátek“, proto je otevírací doba bez změn (07:00-21:00) a těší se na vás i všichni lektoři!

Moc bych vám touto cestou chtěla poděkovat za toleranci při trénování dětí z dětských domovů při letním a podzimním soustředění mého charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte  a za ochotu a trpělivost při odpovídání na otázky všetečných dětí při vašem tréninku. S dětmi se v prostorách fitka opět setkáme až příští letní prázdniny. Teď už je všechny i můj tým lidí tvořící projekt Hejbejte se a zpívejte, který pořádá už osm let můj nadační fond, čekají 24. listopadu velkolepé finálové závody – velká taneční show dětí z dětských domovů se koná v klubu Futurum po celý den od 09:30 do 19:00.

Vy, kdo jste příznivci zdravých ovocných a zeleninových šťáv šťáv, od října pro vás ve fitku máme Ovocňáka! Na recepci si před nebo po cvičení můžete vychutnat výborné šťávy. Recepční vám rádi představí aktuální nabídku. Vždy se jedná o kombinaci jablka a dalšího ovoce či zeleniny – řepa, mrkev, rakytník, jahoda, černý rybíz a mnoho dalších…

 

Na viděnou ve fitku a hejbání zdar! :-)
Vaše Hanka Kynychová


Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube