Nárat aerobiku každou sobotu v 10:00

Nárat aerobiku každou sobotu v 10:00

Milé dámy,

ráda bych vám touto cestou poděkovala z úžasné sobotní hodiny. Atmosféra na hodinách, kde se vracíme k začátkům aerobiku a "tančíme" jako o život, je úžasná! Jsem moc ráda, že nová hodina od 10:00 má úspěch.

 

K aerobiku jako takovému jsem měla vždycky blízko. Moc mě mrzelo, že ho vytlačila ZUMBA, ale vypadá to, že se začalo blýskat na lepší časy. A třeba se nám podaří dostat kvalitní aerobik zpět do tělocvičny! Vždyť při něm nejen vydatně spalujeme přebytečné tuky, ale také posilujeme mozek - tím, že propojujeme pravou a levou hemisféru (pracujeme současně nohama, rukama). Vydatné posilování svalů na závěr samozřejmě nemůže na správné lekci aerobiku chybět. 



V návrat aerobiku věřím i proto, že jsem se spojila s Helenou Jarkovskou, která aerobik do Čech přivedla. A já mám tu čest přivítat Českou školu aerobiku Heleny Jarkovské u mě ve fitku. Společně s Helenou a její dcerou Markétou se budeme snažit vybudovat ty nelepší podmínky pro vzdělání kvalitních lektorů! Pořádáme i další semináře a doškolovací kurzy, kterých se můžete zúčastnit i vy, klienti, pokud se chcete o svém těle a správném cvičení něco dozvědět. Více informací o fungování a programu České školy aerobiku naleznete ZDE.

 

Těším se s vámi na viděnou nejen na sobotní lekci Bodystylingu :-)
Vaše Hanka Kynychová


Nárat aerobiku každou sobotu v 10:00
Otevírací doba:
Po - Čt:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 21.00 hod
Pá:   7.00 - 13.00 hod   16.00 - 19.30 hod
So - Ne:   9.00 - 12.00 hod


Telefony:
+420 723 80 70 40

E-mail:
fitness@kynychova.cz

Facebook
zdarma wifi připojení
ve fitness klubu
zdarma wifi připojení ve fitness klubu

QR kód našeho fitness clubu
Multisport
Tyčinky FIT
Sportovni kolekce HK
Mora
Sodexo
Benefit
Facebook Youtube